Add Your Heading Text Here

Tashmë Tirana me një qender unike dedikuar 100 % dizajnit dhe interiors ku markat më të mira ndërkombëtare janë mbledhur në një vend të vetëm
Ju mirëpresim cdo ditë nga ora 9:00 deri në orën 21:00 🙂
PRESTIGE HOME – E gjithë shtëpia juaj “

Ti hiqni tapetat dhe sixhadet nga dyshemeja përgjatë verës, është thjesht një mit 😉

Tapetat dhe sixhadet artizanale janë endur dhe prodhuar me materiale natyrale si leshi nga Zelanda e Re, mëndafsh i pastër natyral, dhe bambu-ja natyrale. Këto përdoren për ti dhënë hijeshinë ideale dyshemesë suaj apo edhe për dekorimin e mureve. Një sixhade e punuar me dorë apo një tapet Pierre Cardin dhe Royal, janë produkte unike sepse kërkojnë përkushtim të madh në kohë dhe mjështëri për tu endur dhe janë totalisht punime artizanale apo industriale me teknologjitë më të sofistikuara, të dedikuara për çdo specifikë të linjave përkatëse. Endja e një punimi dore kërkon mjeshtëri dhe mund të madh….

Read More..