• ALB
 • ENG
 • Career

  Aktualisht nuk ka pozicion te shpallur vakant. Ju lutemi na dergoni te dhenat tuaja nepermjet emailit ne info@prestigehome.al

  Continue Reading

  Business

  Kompania Prestige Home e cila operon ne tregun Shqiptar qe nga viti 2010 eshte e specializuar ne tregtimin dhe shitjen e linjes per mobilimin e shtepise nepermjet perfaqesise ekskluzive per Shqiperine te Pierre Cardin dhe Doimo Salotti. Kompania operon edhe me linjen e veshjeve per meshkuj Pierre cardin me 3 njesi shitje ne Qendrat Tregtare ne Tirane, Ring Center dhe TEG.

  Continue Reading

  Who We Are

  Prestige Home e ka filluar aktivitetin e saj ne vitin 2010 me hapjen e dyqanit te pare Pierre Cardin ne Shqiperi per shitjen e tapetave. Me pas kompania e zgjeroi aktivitetin duke shtuar linjen e Home me mobilje, dysheke dhe aksesore Pierre Cardin. Ne qershor te 2014 Pierre Cardin Home vjen me showroomin prej 3000m2 qe gjendet ne autostraden Tirane Durres km 12,perballe me City […]

  Continue Reading