• ALB
 • ENG
 • Trendet e interior design gjatë 2018

  Shumë prej nesh, dëshirojnë që dekorin tonë të preferuar ta kemi gjithmonë aty – ne kalojmë një kohë të gjatë në procesin e dekorimit gjithsesi. Por, sigurisht që nuk e mohojmë se arredimi në shtëpitë tona përcaktohet kryesisht nga trendet aktuale. Ndërsa mund të zgjedhësh një pamje klasike ose moderne, hapësira jote nuk do të ketë një personalitet pa trendet e modes që ju servir […]

  Continue Reading

  Karriera

  Shitëse Femër Kualifikime/Kërkesa: -Eksperienca të ngjashme në fushën e shitjeve. Preferohet në industrine e mobilerisë dhe tapetave. -Të jetë mbi 25 Vjec. -Arsimi i mesëm – i domosdoshëm. Detyrat/Përgjegjësitë: -Kryen prezantimin e produkteve tek klientët e dyqanit. -Ndjek procedurat e shitjes që në momentin e ardhjes së klientit: prezantim produkti, prerje fature/kuponi tatimor dhe arkëtim. -Informon klientët për koleksionet e reja dhe pershtat nevojat e […]

  Continue Reading

  Biznesi

  Kompania Prestige Home e cila operon ne tregun Shqiptar qe nga viti 2010 eshte e specializuar ne tregtimin dhe shitjen e linjes per mobilimin e shtepise nepermjet perfaqesise ekskluzive per Shqiperine te Pierre Cardin dhe Doimo Salotti. Kompania operon edhe me linjen e veshjeve per meshkuj Pierre Cardin me 3 njesi shitje ne Qendrat Tregtare ne Tirane ne Citypark, Ring Center dhe TEG.

  Continue Reading

  Historiku

  Prestige Home e ka filluar aktivitetin e saj ne vitin 2010 me hapjen e dyqanit te pare Pierre Cardin ne Shqiperi per shitjen e tapetave. Me pas kompania e zgjeroi aktivitetin duke shtuar linjen e Home me mobilje, dysheke dhe aksesore Pierre Cardin. Ne qershor te 2014 Pierre Cardin Home vjen me showroomin prej 3000m2 qe gjendet ne autostraden Tirane Durres km 12,perballe me City […]

  Continue Reading