Blog

Prestige Home è la destinazione unica in Albania dedicata alle linee HOME e INTERIORS.

In una destinazione, i leader di interior design e arredamento per la casa, sono insieme. Dedicato alla qualità, al prestigio e al lavoro artigianale, alla produzione e all’offerta di tutto per i vostri spazi abitativi e lavorativi. Questo progetto rappresenta uno degli investimenti più importanti nel settore dell’arredamento in Albania. Tra i nomi più importanti …

Prestige Home è la destinazione unica in Albania dedicata alle linee HOME e INTERIORS.Read More »

Ti hiqni tapetat dhe sixhadet nga dyshemeja përgjatë verës, është thjesht një mit ;)

Tapetat dhe sixhadet artizanale janë endur dhe prodhuar me materiale natyrale si leshi nga Zelanda e Re, mëndafsh i pastër natyral, dhe bambu-ja natyrale. Këto përdoren për ti dhënë hijeshinë ideale dyshemesë suaj apo edhe për dekorimin e mureve. Një sixhade e punuar me dorë apo një tapet Pierre Cardin dhe Royal, janë produkte unike …

Ti hiqni tapetat dhe sixhadet nga dyshemeja përgjatë verës, është thjesht një mit 😉Read More »