• ALB
 • ENG
 • Karriera

  Shitëse Femër

  Kualifikime/Kërkesa:

  -Eksperienca të ngjashme në fushën e shitjeve. Preferohet në industrine e mobilerisë dhe tapetave.
  -Të jetë mbi 25 Vjec.
  -Arsimi i mesëm – i domosdoshëm.

  Detyrat/Përgjegjësitë:

  -Kryen prezantimin e produkteve tek klientët e dyqanit.
  -Ndjek procedurat e shitjes që në momentin e ardhjes së klientit: prezantim produkti, prerje fature/kuponi tatimor dhe arkëtim.
  -Informon klientët për koleksionet e reja dhe pershtat nevojat e klientit sipas koleksioneve të Pierre Cardin.

  Aftësitë:

  -Aftësi shumë të mira komunikuese.
  -Aftësi shumë të mira për të punuar në grup.
  -Aftesi shume te mira shitjeje.

  Pierre Cardin ju ofron kushte shumë të mira pune dhe pagë e kënaqshme.

  Biznesi

  Kompania Prestige Home e cila operon ne tregun Shqiptar qe nga viti 2010 eshte e specializuar ne tregtimin dhe shitjen e linjes per mobilimin e shtepise nepermjet perfaqesise ekskluzive per Shqiperine te Pierre Cardin dhe Doimo Salotti.

  Kompania operon edhe me linjen e veshjeve per meshkuj Pierre Cardin me 3 njesi shitje ne Qendrat Tregtare ne Tirane ne Citypark, Ring Center dhe TEG.

  Historiku

  Prestige Home e ka filluar aktivitetin e saj ne vitin 2010 me hapjen e dyqanit te pare Pierre Cardin ne Shqiperi per shitjen e tapetave. Me pas kompania e zgjeroi aktivitetin duke shtuar linjen e Home me mobilje, dysheke dhe aksesore Pierre Cardin.

  Ne qershor te 2014 Pierre Cardin Home vjen me showroomin prej 3000m2 qe gjendet ne autostraden Tirane Durres km 12,perballe me City Park.

  Ne showroom i eshte kushtuar nje vemendje e vecante sixhadeve qe jane punime artizanale te thurura vetem me materiale leshi dhe mendafshi natyral te cilesise me te mire, dhe qe vijne per here te pare ne nje ekspozite te vetme. Aktualisht Prestige Home operon me 3 njesi shitje ne Tirane si dhe me nje ne Shkoder.

  Nga Dhjetori 2016 kompania ka marre perfaqesine ekskluzive te Doimo Salotti per Shqiperine duke prezantuar linjen e salloneve modern te Doimo Salotti ne Show Room-in kryesor perballe Citypark.