Pllaka per Shtepi

5 gjëra që duhet të merni parasysh përprara se të zgjidhni pllakat për shtëpinë

Në këtë artikull do të diskutojmë  pesë gjëra që duhen marrë  parasysh përpara se të zgjidhni pllakat e dyshemesë.

Në fazat e para të krijimit të ideve për rinterior dizajnin e shtëpisë, shtrimi i  pllakave është një faktor shumë  i rëndësishëm. Zgjidhni  diçka të lehtë për t’u mirëmbajtur, bashkëkohore por dhe mjaftueshëm klasike që të siguroheni  që nuk do të lodheni kurrë prej tyre. Vlerësoni çfarë do të funksionojë më mirë për ambientin tuaj si estetikisht ashtu edhe praktikisht. Konsideroni cfarë do të donit prej pllakave, të  theksoni madhësinë e ambientit, të theksoni ngjyrat apo materialet?

Më poshtë po listojmë pesë gjëra që duhen marrë  parasysh përpara se të zgjidhni pllakat për shtëpinë

  1. Çmimi

Çmimi mund  të jetë gjëja e parë që do të vlerësoni. Cili është buxheti juaj? Edhe pse nga njëra anë është e mrekullueshme të  frymëzohesh nga koleksionet pllakave të Gieffe group Albania  nga ana tjetër duhet të jesh realist për atë që duhet të shpenzosh. Në Prestige Home shanset janë që të gjeni diçka që ju përshtatet më së miri me stilin dhe buxhetin tuaj. Gieffe Group sjell koleksionet e pllakave të porcelanit dhe qeramikës të cilat janë krijuar me teknologji bashkëkohore cilësi premium made in italy, cilësi dhe dizajn unik, pllakat, hidrosanitaret, mobiljet e tualetit të Gieffe Group Albania janë një investim i përhershëm për shtëpinë tuaj. 

  1. Ngjyra dhe stili

Shtrimi i dyshemesë me pllaka në përgjithësi është projekt  afatgjatë dhe duhet të jeni të sigurt se do ti qëndrojë kohës dhe të kombinohet si me interior dizajnin  aktual ashtu dhe me ndryshimet e mundshme në të ardhmen.

Modeli dhe ngjyrat janë karakterisitikat kryesore për një dysheme të bukur. Duke patur parasysh këto tipare Gieffe Group Albania do të ishte zgjedhja ideale gjithashtu duke  u kombinuar dhe me dyert Dulcigno doors të cilat  japin më shumë dritë dhe bëjnë që modeli të  dallohet edhe më shumë.

  1. Përmasa

Përmasat e pllakave  varen nga madhësia dhe forma e dhomës si dhe nga çfarë formati dëshironi të shtrohen pllakat. Nëse keni një hapësirë të madhe, atëherë mund të provoni  pllaka me përmasa më të mëdha, pra  gjithçka duhet të jetë  në përpjesëtim të drejtë ndaj pllakat më  të vogla priren t’i përshtaten një dhome më të vogël.

  1. Qëndrueshmëria, përshtatshmëria dhe tekstura

Shtrimi i pllakave të bën të konsiderosh kush po e përdor dhomën dhe cili është qëllimi i saj? Një kuzhinë  përfshin shumë  lloje aktivitetesh si: gatimi, shoqërimi, kafshët shtëpiake që enden në të etj., kështu që ju mund të zgjidhni një sipërfaqe me teksturë që nuk rrëshqet, e cila është e fortë, që është e mirë edhe për një korridor ose për dhomën moderne të ndenjes. Qeramika është një zgjedhje shumë e mirë. Kuarci ka një pamje me shkëlqim që shkëlqen bukur në një banjë ose në një kuzhinë të hijshme. Një mozaik prej guri natyral është një ide e këndshme nëse dëshironi një bashkim pa probleme midis pjesës së brendshme dhe të jashtme. Për shembull, nga kopshti në një kuzhinë ose sallon. Porcelani është i ngjashëm me qeramikën, por pak më pak poroz. Të dyja të shkëlqyera për shumë dhoma në shtëpi. 

 5.  Përshtatja

Përshtatja e pllakave me dyshemenë është një aspekt shumë i rëndësishëm që shtrimi të dalë sa më mirë. P.sh a ka nevojë për nivelim ambienti juaj përpara se të bëhet shtrimi? Këto e shumë të tjera duhen  marë në konsideratë përpara shtrimit të shtëpisë me pllaka nga Gieffe Group Albania. 

Dëshironi të dini më shumë rreth Gieffe Group Albania?  Ata kanë një gamë të gjerë pllakash për dysheme dhe pllaka Mozaiku, të brendshme dhe të jashtme me ngjyra dhe dizajne të ndryshme. Vizitoni showroomin e tyre pranë Prestige Home Albania për koleksionet më të fundit dhe ofertat më mira të pllakave por edhe të hidrosanitareve, mobiljeve të tualetit dhe materialeve të ndërtimit.

Ju gjithashtu mund të shikoni disa prej projektve të Gieffe Group Albania në insagramin e tyre duke klikuar këtu.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.