PRESTIGE HOME VENDI I DUHUR PËR BIZNESIN TUAJ

  • Vendndodhje strategjike, midis Tiranës dhe Durrësit, në një nga rrugët kryesore të vendit.
  • Planimetri dyqanesh ndërtuar sipas madhësive të ndryshme.
  • Klientelë e ngritur, hapësira rekreacionale dhe parking.
  • Mirëmbajtje e ambienteve të përbashkëta.
  • Transport i garantuar për punonjësit e qendrës.
Play Video

Na kontaktoni