ARAN Cucine Rrëmbe Cilësinë Italiane në Prestige Home

Kuzhinat Italiane i gjeni eksluzivisht vetëm në Prestige Home!

 ARAN Cucine është një markë  solide dhe e njohur. Vëmendja ndaj dizajnit, kërkimi i vazhdueshëm për cilësinë e materialeve, studimi, krahasimi, pranimi gjithmonë i sfidës, besueshmëria dhe funksionaliteti janë të gjitha të përfshira në çdo projekt dhe kjo e bën çdo produkt një rezultat inovativ që ndërthur traditën e Made in Italy me teknologjinë.

Krijimi dhe zhvillimi i markës ARAN Cucine është vërtet magjepsës. Themeluesi  Renzo Rastelli  themeloi Newform Cucine dhe dëshira e tij ishte që në fillim të pushtonte tregun e huaj. Përparimi i tij në karrierë ishte jashtëzakonisht i shpejtë: në fillim të viteve 2000 Rastelli mori një rol udhëheqës në biznesin ARAN Cucine dhe suksesi erdhi nga ideja brilante e paketimit të sheshtë që bën të mundur ngarkimin në një mjet të vetëm më shumë se 40 kuzhina. Që në fillim, qëndrimi i tij ishte global.

ARAN Cucine 100% made in Italy

Sipas Renzo Rastelli: Shkolla artizanale cilësore, teknologjia avangarde dhe dizajni inovativ janë simboli i një tradite që i ka takuar gjithmonë tokës tonë. Njohuria italiane është një talent i çmuar, një trashëgimi, që ne e kultivojmë çdo ditë me pasion ekstrem. Për ne, dizajnimi i një kuzhine nuk është vetëm prodhim mobiljesh, por krijimi i një hapësire ku njerëzit mund të përjetojnë emocione unike me familjen dhe miqtë e tyre.

 PASIONI ËSHTË SEKRETI YNË MË I MADH

Çdo ditë ne krijojmë zgjidhje novatore dhe elegante për të përmbushur nevojat e të gjithë anëtarëve të familjes dhe për ta bërë kuzhinën vendin më të rëndësishëm në shtëpi, rrugën e kryqëzimit të ndërveprimeve, fazën e kujtimeve. Dizajni dhe tradita; autenticiteti, talenti dhe pasioni: këto janë vlerat që sjellin cilësinë ARAN Cucine në Shqipëri.

Pranë Prestige Home do të gjeni të gjitha modelet e kuzhinave dhe mobiljeve Living. Dizajne moderne, klasike apo kontemporane të cilësisë superiore Italiane. 

Ejani në Prestige Home dhe zbuloni kuzhinën që i përshtatet më mirë stilit tuaj dhe nevojave të familjes tuaj .

ARAN Cucine rrëmbe cilësinë Italiane në Prestige Home!

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.