Ariston Prestige Home

Ariston: Marka nderkombetare ne Prestige Home

Përse Ariston?

Ariston Group operon në tre sektorë të ndryshëm me marka lider dhe një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh.

Në të gjithë botën, Ariston Group është sinonim i rehatisë termale dhe njihet vecanërisht për:

  • Efiçencën e energjisë.
  • Respektin për mjedisin falë produkteve të rinovueshme dhe me efikasitet të lartë.
  • Impiantet në përputhje me standardet më të avancuara të prodhimit.
  • Shërbimet e shkëlqyera të mbështetjes së klientit para dhe pas shitjes.

Ariston ështe lider në tregun global të komfortit termik për hapësirat e banimit dhe ato komerciale.

Ariston u jep shtëpive akses në zgjidhje të avancuara duke përdorur më pak energji, në mënyrë që të gjithë të shijojmë jetën në shtëpi dhe në planetin tonë.

Ariston është specialisti global në ngrohje e ujit. Ai u ofron njerëzve në të gjithë botën një gamë të gjerë produktesh inovative dhe të ndërgjegjshme për energjinë, të dizajnuara për të përmirësuar dhe thjeshtuar jetën në shtëpi duke përdrur energji të rinovueshme dhe me efikasitet të lartë.

ZGJIDHJE SMART

Zgjidhjet e Ariston janë SMART

Sistemet e ngrohjes, ngrohjes së ujit dhe kondicionimit mund të kontrollohen nga distanca përmes aplikacioneve dhe smartphonëve. Lidhjet smart janë një mënyrë e avancuar për të pasur nën kontroll komoditetin e brendshëm dhe për të optimizuar konsumin e energjisë.

UJË I NGROHTË

Në segmentin e ngrohjes së ujit, Ariston është lider.

Projekton, prodhon dhe tregton një portofol gjithëpërfshirës: nga elektriciteti tek gazi tek burimet e rinovueshme – nga kapaciteti i vogël në të mesëm në të madh, nga ngrohësit e ujit të menjëhershëm tek ato të ruajtjes.

Ariston prezanton gjithashtu ngrohësin hibrid elektrik të ruajtjes dhe pompën e nxehtësisë së ujit, me efikasitet energjetik të klasit të parë A.

NGROHJE

Në fushën e zgjidhjeve të ngrohjes, është një lojtar lider me një portofol të gjerë zgjidhjesh që kanë efikasitet të lartë dhe teknologji të rinovueshme.

Të nxitur nga inovacioni,  Ariston ka investuar kohët e fundit në HHP të gjeneratës së ardhshme, pompa inovative të nxehtësisë për thithjen e gazit, si dhe kaldaja të gatshme për hidrogjen, dhe aktualisht është duke u fokusuar në zhvillimin e platformave dixhitale direkte te konsumatori për të nxitur një marrëdhënie më të drejtpërdrejtë me përdoruesit fundorë .

Teknologjinë më të fundit dhe efikase për të garnantuar komoditet maksimal me kosto minimale energjie do ta gjeni vetëm në PRESTIGE HOME.

Që prej 9 Prillit Ariston eksperti botëror i rehatisë termale vjen në Presitge Home Center.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.