admin

Dea Arredim

Mobilje për Biznes dhe Shtëpi nga Dea Arredim

Interior dizajni përmirëson performancën e biznesit. Bizneset që investojnë në dizajn e kuptojnë se kjo qasje shkon përtej pamjes. Po, dizajni kontribuon në zhvillimin e imazhit të veçantë të biznesit dhe është një mjet thelbësor marketingu për një biznes që dëshiron të diferencohet nga konkurrenca. Çfarëdo stili të zgjidhni për biznesin, e rëndësishme është që …

Mobilje për Biznes dhe Shtëpi nga Dea Arredim Read More »

Aran Cucine

Shtëpi Kontemporane me Mobilje nga Prestige Home

Stili kontemporan është një stil arredimi modern, minimalist, që krijon një hapësirë të rehatshme jetese. Krijoni harmoni në shtëpinë tuaj duke zgjedhur mobilje që kontribuojnë në krijimin e këtij stili. Ai përfshin elementë të dizajnit modern dhe i referohet asaj që është në trend në interior dizajn pikërisht në këtë moment. Mobiljet moderne që ju …

Shtëpi Kontemporane me Mobilje nga Prestige Home Read More »

Elektroshtepiake Miele

Elektroshtëpiake Gjermane – MIELE

Miele, elektroshtëpiaket e cilësisë premium në Shqipëri i gjeni pranë Prestige Home Center. Miele është një markë gjermane, lider në botë për prodhimin e pajisjeve të kuzhinës dhe lavanderisë për përdorim rezidencial dhe komercial. Kompania prodhon elektroshtëpiake të qëndrueshme, me performancë të lartë, konfigurime të ndryshme fuqie, si dhe opsione për funksionim me gaz, energji …

Elektroshtëpiake Gjermane – MIELE Read More »

Ecolight Albania

Ecolight Albania – Ide Ndriçimi për Shtëpi

Ndriçimi është tipar kryesor i dizajnit të çdo dhome dhe është thelbësor në estetikën e ambientit. Një ndriçim për shtëpi duhet të ofrojë dritën e duhur për të gjitha funksionet e dhomës dhe të lejojë ndryshime në atmosferë, pra në ndjesinë që të ofron ai ambient. Ka shumë mundësi zgjedhje për abazhurët, ndriçues të brendshëm, …

Ecolight Albania – Ide Ndriçimi për Shtëpi Read More »

interior design

 Rimodeloni dhomën e ndenjes në Prestige Home

Dhoma e ndenjes është më e përdorura në shtëpi për shkak të shumë funksioneve që duhet të përmbushë: është vendi ku ne presim miqtë, relaksohemi, luajmë lojëra, qëndrojmë më gjatë, shikojmë televizor, e përdorim për të ngrënë etj. Rimodelimi i dhomës së ndenjes nuk duhet të jetë domosdoshmërisht rrënjësor një ndryshim i vogël si p.sh …

 Rimodeloni dhomën e ndenjes në Prestige Home Read More »

Estela Ujka

 Estela Ujka- Ku të gjejmë setet e kuzhinës për festa

Të mblidhemi rreth tryezës me miqtë dhe familjen është një nga traditat më të bukura të festave. Të jemi pranë njerëzve të dashur është ajo cfarë na ngroh zemrat e na sjell buzëqeshje. Atmosferën e ngrohtë e përcjellin dekoret festive, oxhaku i ndezur, muzika në sfond, të qeshurat e fëmijëve dhe sigurisht një tavolinë e …

 Estela Ujka- Ku të gjejmë setet e kuzhinës për festa Read More »

Arredimet për festa

Arredimet për festa: ku të gjejmë dekoret festive?

Arredimet për festa: ku të gjejmë dekoret festive? Festat e fundvitit janë në prag dhe gjithsecili prej nesh kërkon që shtëpia të jetë e ngrohtë,mikrpitësie dhe festive. Tradita e do që të nxjerrim të gjithë ornamentet zbukuruese, dritat, pemën të cilat përcjellin atmosferën magjike. Frymëzohuni në Prestige Home për dekoret e festave dhe transformoni të …

Arredimet për festa: ku të gjejmë dekoret festive? Read More »

Pllaka per Shtepi

5 gjëra që duhet të merni parasysh përprara se të zgjidhni pllakat për shtëpinë

Në këtë artikull do të diskutojmë  pesë gjëra që duhen marrë  parasysh përpara se të zgjidhni pllakat e dyshemesë. Në fazat e para të krijimit të ideve për rinterior dizajnin e shtëpisë, shtrimi i  pllakave është një faktor shumë  i rëndësishëm. Zgjidhni  diçka të lehtë për t’u mirëmbajtur, bashkëkohore por dhe mjaftueshëm klasike që të …

5 gjëra që duhet të merni parasysh përprara se të zgjidhni pllakat për shtëpinë Read More »