Ne jemi Prestige Home. Vendi i parë dhe i vetëm, ku markat më të famshme kombëtare dhe ndërkombëtare në dizajnimin e brendshëm dhe industrinë e mobilimit janë mbledhur në një destinacion.

Kemi krenari, vlerësojmë atë që ne ofrojmë dhe ne jemi fort krenarë për vlerat tona.

Koncepti ynë ka nevojë për partnerë që mendojnë si ne dhe projektojnë aktivitetet e tyre si ne: si mënyra unike për plotësimin e nevojave të klientëve tanë.

Ne inkurajojmë fuqimisht çdo markë brenda industrisë, të na kontaktoni dhe të vlerësojmë format dhe mundësitë për të bashkëpunuar në Prestige Home

Qendra është projektuar për të siguruar konsumatorët me klasën më të lartë të argëtimit në fund të lartë në restorant dhe shesh lojërash prestigjioz, përveç cilësisë maksimale të produkteve dhe shërbimeve.

Prestige Home, është e fokusuar në ofrimin e gjithçkaje për shtëpi, zyrë dhe ambiente të tjera të banimit ose të punës. Ne kemi kombinuar markat që sjellin produkte dhe shërbime që përfshijnë dekor, komplete mobiljesh, instalime, ndriçim, orendi, pajisje kuzhine, pajisje elektrike, izolim, dokumente mur, panele, pajisje të tjera elektrike dhe teknologji miqësore ndaj mjedisit, ngrohje, dyshekë, dhomë pajisje dhe hapësira të ndryshme.