Në Prestige Home, e gjithë shtëpia juaj.

Ne jemi Prestige Home. Qendra e parë dhe e vetme ku janë mbledhur në një destinacion markat më të famshme kombëtare dhe ndërkombëtare, të dizajnin të brendshëm dhe industrisë së arredimit.

Prestige Home:

Projektuar të shërbejë si qendra e
parë në Shqipëri, dedikuar vetëm
linjës së Interior Design dhe HOME,
për projektimin e ambjenteve nga e
para, ashtu edhe per rinovimin e
tyre. Si:

Markat:

Një qendër e përbërë nga marka unike me famë ndërkombëtare, ku secila sjell filozofi dhe produkte ekskluzive me në fokus cilësinë premium, shërbimin elitar dhe teknologjinë bashkëkohore në arredim. E gjithë shtëpia juaj me markat më të njohura!

BRANDET

+ 60 MARKA PRESTIGJIOZE

Pse PRESTIGE HOME?

Qendra është projektuar për t’ju siguruar konsumatorëve cilësi maksimale të produkteve dhe shërbimeve në sektorin e arredimit, duke qënë zgjedhja e parë në industrinë e arredimit të shtëpive, vilave, bizneseve dhe çdo ambienti tjetër. Ne inkurajojmë çdo markë brenda industrisë, të na kontaktojë për të vlerësuar format dhe mundësitë e bashkëpunimit me Prestige Home Center.