Blog

Ecolight

Ndriçues për Hotel nga Ecolight

Në arredimin e brendshëm të hoteleve ndriçimi luan një rol kyç. Ju mund të përshtatni ngjyrën dhe temperaturën e ndriçimit me dizajnin dhe dekorin e përgjithshëm të hotelit. Ndriçuesit e duhur përcaktojnë hapësirat të shumta në hotel, nxjerrin në pah pikat qendrore dhe krijojnë një mjedis qetësues dhe mikpritës. Ndriçimi duhet të jetë mjaft qetësues …

Ndriçues për Hotel nga Ecolight Read More »

Cilek Albania - Prestige Home

Mobilje per Femije

Kur je fëmijë, praktikisht gjithçka është një mundësi për të luajtur. Detyrat e zakonshme mund të transformohen nga imagjinata e tyre e pakufishme në një mundësi për argëtim dhe lojë. Për prodhuesit e mobiljeve për fëmijë, kjo është një burim frymëzimi por edhe një sfidë. Kjo për shkak se mendja e fëmijës është në zhvillim …

Mobilje per Femije Read More »

Mobilje Moderne ne Shitje

NillS Furniture

Hapësirat e brendshme pa mobilje janë thjesht dhoma bosh. Zgjedhja e mobiljeve i jep shumë karakterit të një hapësire,që përndryshe do të ishte një trup i zbrazët arkitekturor. Mobilje nga elegante dhe minimaliste e deri te pjesët pop apo luksoze, Nill’s Furniture sjell në shqipëri dizajne unike që identifikojnë hapësirat e brendshme dhe projektet konceptuale. …

NillS Furniture Read More »

Dea Arredim

Mobilje për Biznes dhe Shtëpi nga Dea Arredim

Interior dizajni përmirëson performancën e biznesit. Bizneset që investojnë në dizajn e kuptojnë se kjo qasje shkon përtej pamjes. Po, dizajni kontribuon në zhvillimin e imazhit të veçantë të biznesit dhe është një mjet thelbësor marketingu për një biznes që dëshiron të diferencohet nga konkurrenca. Çfarëdo stili të zgjidhni për biznesin, e rëndësishme është që …

Mobilje për Biznes dhe Shtëpi nga Dea Arredim Read More »

Aran Cucine

Shtëpi Kontemporane me Mobilje nga Prestige Home

Stili kontemporan është një stil arredimi modern, minimalist, që krijon një hapësirë të rehatshme jetese. Krijoni harmoni në shtëpinë tuaj duke zgjedhur mobilje që kontribuojnë në krijimin e këtij stili. Ai përfshin elementë të dizajnit modern dhe i referohet asaj që është në trend në interior dizajn pikërisht në këtë moment. Mobiljet moderne që ju …

Shtëpi Kontemporane me Mobilje nga Prestige Home Read More »

Elektroshtepiake Miele

Elektroshtëpiake Gjermane – MIELE

Miele, elektroshtëpiaket e cilësisë premium në Shqipëri i gjeni pranë Prestige Home Center. Miele është një markë gjermane, lider në botë për prodhimin e pajisjeve të kuzhinës dhe lavanderisë për përdorim rezidencial dhe komercial. Kompania prodhon elektroshtëpiake të qëndrueshme, me performancë të lartë, konfigurime të ndryshme fuqie, si dhe opsione për funksionim me gaz, energji …

Elektroshtëpiake Gjermane – MIELE Read More »

Ecolight Albania

Ecolight Albania – Ide Ndriçimi për Shtëpi

Ndriçimi është tipar kryesor i dizajnit të çdo dhome dhe është thelbësor në estetikën e ambientit. Një ndriçim për shtëpi duhet të ofrojë dritën e duhur për të gjitha funksionet e dhomës dhe të lejojë ndryshime në atmosferë, pra në ndjesinë që të ofron ai ambient. Ka shumë mundësi zgjedhje për abazhurët, ndriçues të brendshëm, …

Ecolight Albania – Ide Ndriçimi për Shtëpi Read More »

interior design

 Rimodeloni dhomën e ndenjes në Prestige Home

Dhoma e ndenjes është më e përdorura në shtëpi për shkak të shumë funksioneve që duhet të përmbushë: është vendi ku ne presim miqtë, relaksohemi, luajmë lojëra, qëndrojmë më gjatë, shikojmë televizor, e përdorim për të ngrënë etj. Rimodelimi i dhomës së ndenjes nuk duhet të jetë domosdoshmërisht rrënjësor një ndryshim i vogël si p.sh …

 Rimodeloni dhomën e ndenjes në Prestige Home Read More »