Uncategorized

Dekori i Brendshëm në Organizimin e Shtëpisë

Organizimi është thelbësor për një shtëpi të rehatshme.  Ne nuk po themi që të gjithë të ndryshojmë mënyrën tonë të jetesës dhe të bëhemi të fiksuar pas rregullimit të shtëpisë, por nuk mund të mohohet ndjenja qetësuese e një shtëpie të mirëorganizuar dhe pa rrëmujë.  Organizimi i mirë i shtëpisë mund të duket si një detyrë …

Dekori i Brendshëm në Organizimin e Shtëpisë Read More »

Produkte luksi per shtëpi: 5 Brandet, që duhet t’i keni patjetër…

Dekorimi i shtëpisë tuaj dhe bërja e saj sa më e rehatshme nuk është një punë e lehtë – ju duhet të gjeni artikujt më të mirë të mundshëm që do t’i përshtaten nevojave tuaja dhe do t’i japin vendit ndjenjën e tij unike. Pra, si mund ta transformoni shtëpinë tuaj në diçka të veçantë? …

Produkte luksi per shtëpi: 5 Brandet, që duhet t’i keni patjetër… Read More »

5 RREGULLAT PËR NJË NDRICIM TË MIRË

Ju ka ndodhur të futeni në një dhomë dhe të ndjeheni menjëherë të çlodhur? Ose të futeni në një hapësirë dhe t’ju kapë një ndjenjë e pashpjegueshme ankthi? Siaps ekspertëve, kjo ndodh ndoshta për shkak të ndiriçimit. Gabimi që shumica bëjnë gjatë instalimit të ndriçimit. Ndriçimi konsiderohet i fundit në dizenjim. Shumica e njerëzve mendojnë se …

5 RREGULLAT PËR NJË NDRICIM TË MIRË Read More »

Prestige Home është destinacioni unik në Shqipëri dedikuar linjave HOME dhe Interiors.

Së bashku vijnë lider në industri dhe dizajn, dedikuar cilësisë, prestigjit dhe mjeshtërisë artizanale në prodhimin dhe ofrimin e gjithçkaje për arredimin e ambjenteve tuaja. Ky projekt, përfaqëson një nga investimet më të rëndësishme në sektorin e arredimit në Shqipëri. Ndër emrat më të spikatur që do të gjeni tek PRESTIGE HOME, është edhe salloni …

Prestige Home është destinacioni unik në Shqipëri dedikuar linjave HOME dhe Interiors. Read More »