Kontakt:

Adresa: Autostrada Tiranë-Durrës, Km.12 Vorë, Tiranë 

Telefon : +355 67 604 9992

Email : marketing@prestigehome.al

Hapur nga: HENE-DIELE 09:00 / 20:00

Social Media

Na ndiqni dhe qëndroni të
azhurnuar me të gjitha lajmet dhe oferta tona...

Facebook
Instagram