Photo 1

Modele revolucionare te fshesave robot!

Miele mendon gjithmone sesi t’jua lehtesoje punet e lodhshme perdoruesve dhe per me teper t’ju dhuroje kenaqesi.
Fshesa robot Miele i ben te gjitha vete; fshin cdo pellembe te shtepise, shpejt dhe ne qetesi totale. Ju mbetet vetem te jepni komanden me ane te prekjes se nje sensori dhe kete gje mund ta beni ne cdo kohe dhe cdo distance.
Teknologji e jashtezakonshme dhe e pakrahasueshme ashtu si vetem Miele di te ofroje!
Vecori si:
• Sistem i avancuar pastrimi: pastrim eficent ne zonat me te veshtira
• Filter i permiresuar ventilimi AirClean Plus
• Teknologji 3D e avancuar e lokalizimit te hapesires : Mund te njohe dhe pastroje cdo pellembe te shtepise
• Mundesi te komandimit te tyre nga celularet inteligjent /Tableti ose telekomanda:
• Teknologji qe ofron komoditet te perditshem
• Pajisur me bateri me rezistence 60’ dhe madje 120’min : Pastrimi shnderrohet ne nje proces te pandalshem
• Modaliteti Home View : Mundesi te regjistrimit te videove ne kohe reale nga fshesa juaj robot dhe pasqyrimi ne celularet apo tabletet tuaj
• Modeli Scout RX2 Home View Prestige karakterizohet nga funksioni si dhe vete emertimi “Home View “nepermjet te cilit fotot e bera nga kamerat e fshesave robot transmetohen ne celularet e perdoruesit. Kjo gje iu mundeson klienteve te kontrollojne ne cdo kohe dhe distance se cfare po ndodh ne shtepi
Fshese robot Miele, zgjidhja dhe lehtesimi i duhur per ditet e ngarkuara me shume veprimtari!!

Dimensione unike ne pastrimin e dyshemese vetem me Miele !

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.