PËRGJEGJËSIA SOCIALE

Përgjegjësia SOCIALE

PRESTIGE HOME:

Ne besojmë thellësisht tek zhvillimi i qëndrueshëm dhe e kemi kthyer në një moto të aktivitetit tonë të përditshëm. Problemet mjedisore janë të shumta dhe komplekse dhe ne e shohim zgjidhjen e tyre përmes bashkëpunimit të ngushtë me institucione qeveritare, OJF dhe kontribuojmë në edukimin e publikut.

Arsim

...

Shëndetësi & Sociale

...

Kulturë

...

SI ISHTE DHE SI U BË

ISHTE

Shkolla (Gjokaj), ishte pikërisht në ditët e saja më të këqija. E amortizuar komplet në pjesën e taracës, në muret e brendëshëm, po ashtu në dritare dhe dysheme. 

U BË

Ndërsa tashmë falë ndërhyrjes tonë, u bë e mundur izolimi total i taracës nga lagështirat e mundshme, rregullimi dhe patinimi i zonave të plasaritura, lyerja e fasadës dhe dizenji i saj.

Gjëndja e mëparëshme (foto)!

Restaurimi total: