qendra

PRESTIGE HOME, është qendra e parë dhe e vetme në Shqipëri, dedikuar ekskluzivisht vetëm produkteve dhe shërbimeve të linjave “HOME” , dhe “Interior Design”. Përfaqësuar nga market e linjave HOME dhe Interior Design me reputacionin më të lartë në rang kombëtar dhe ndërkombëtar: PIERRE CARDIN HOME, DOIMO SALOTTI, ZEBRANO, VALERON, MIELE, ECOLIGHT ,ARISTON, DORELAN, TONINO LAMBORGHINI, ARAN CUCINE, NEW FORM, TEKA, RASTELLI, VOX ELECTRONIC, ALPA SALOTTI, SEZON DEKOR, GIEFFE GROUP, LA FORCHETTA, DAGE PERDE, CASAL, NILLS, ÇILEK, VIVIDA, FALOMA, WALL ART, BICAKU STONE, THE BLOB.

Prestige Home

E gjithë shtëpia juaj

Prestige Home​

është e fokusuar për të ofruar gjithçka për shtëpinë, zyrat dhe ambjentet e tjera të banimit apo punës. Ne kemi kombinuar markat të cilat sjellin produktet dhe shërbimet që përfshijnë dekorin, setet e arredimit, instalimet, ndriçimin, arredimin, paisjet e kuzhinës, paisjet elektrike, izolimin, letrat murale,  panelet, akseskorë të tjerë elektrikë dhe të teknologjive të përdorimit në ambjente, ngrohjes, dyshekët, aksesorët e dhomave dhe hapësirave të ndryshme.

“Kurseni kohë”

Ndërveprimi personal me çdo klient, shoqëruar me një nivel tepër të lartë profesionalizmi, në një kohë më të favorshme për klientët, është një privilegj që meret vetëm në showroom-et e Prestige Home. Renditja e markave ikonë në industrinë HOME dhe Interior Design, është avantazhi dhe boshti i strategjisë së zhvillimit të Prestige Home.
E gjithë Shtëpia juaj

Në prestige home, tashmë markat ndërkomëtare: