Sa kushton të mobilosh shtëpinë

Blerja e një shtëpie është një nga prioritetet kryesore të pothuajse çdokujt. Pas blerjes së shtëpisë lind pyetja sa duhet të përgatitemi për ta mobiluar atë?

Mobilimi i shtëpisë përfshin një spekter shumë të gjerë që ndikohet nga çmimi, cilësia, lloji i arredimit,sasia e mobiljeve që do të blini etj. 

Është e rëndësishme të merret parasysh se çdokush ka preferenca të ndryshme kur bëhet fjalë për stilin, komoditetin dhe cilësinë e mobiljeve, gjë që reflektohet edhe në çmimin që do të paguhet.

Një zgjidhje e zgjuar është të blini mobilje me ofertë. 

Vendi i duhur ku mund të mund të gjeni të gjitha llojet e mobiljeve për shtëpinë tuaj me çmime fantastike është Casal Albania pranë Prestige Home Center. 

Mobilje me ofertë për dhomë ndenje që do të gjeni na Casal janë

  • Këndi  i divaneve “Star” me përmasa 233 x 293 cm, i përshtshëm për arredim me ngjyra të ngrohta e përfitoni për vetëm 699 Euro!
  • Tavolinë ngrënie “Real”, + karrige “Real”. Dizejnuar për t’ju përshtatur çdo ambienti, falë strukturës së pastër të drurit që dhuron klas dhe lehtësi në përdorim.  E përfitoni me çmimin promocional 299 Euro!
  • Tv Unit “Gelso”  dizajn modern që ofron vendosjen në qendër të televizorit tuaj dhe gjithashtu hapësira të nevojshme për ruajtjen e çdo pajisjeje tjetër, për lehtësi maksimale aksesi. Përmasa: 170.5 x 41.5 x 170.5 cm. E përfitoni me çmim promocional për vetëm 169 Euro!
  • Tavolinë mesi “Madera”, me dizajn modern,  ideale për dekorin dhe organizimin e dhomës së ndenjes. E përfitoni për vetëm 45€!

 Këto janë baza e mobilimit për një dhomë ndenje, nëse bëjmë një mbledhje të thjeshtë, këndin, tavolinën me karrige, TV unit dhe tavolinën e mesit mund ti bljemë për vetëm 1212 euro. 

Mobiljet që zgjodhëm janë vetëm një shembull i ofertave të pafundme që do të gjeni në Casal këtë pranverë. Aty do të gjeni mobilje me ofertë me cmime fantastike, cilësi maksimale, dizajne moderne, stil bashkëkohor jo vetëm për dhomën e ndenjes por për të gjithë shtëpinë. 

Sa kushton të mobilosh një shtëpi verore? 

 Vera po vjen dhe vëmendja është edhe tek shtëpitë e plazhit dhe hotelet.  Zgjidhni mobiljet më të mira me ofertë. Në Prestige Home Center mund të gjeni ofertën e pakonkurueshme të ofruar nga Casal ku për vetëm 1490€ mund të arredoni të gjithë shtëpinë tuaj verore. Salloni, ambienti i ngrënies, apo edhe dhoma e gjumit, çdo gjë e arreduar me cilësi dhe komfort maksimal të ofruar vetëm nga Casal. Paketat e mobilimit për shtëpinë apo hotelin në Casal janë vërtetë unike pasi i sjellin ambientit tuaj atë që i duhet:

  1. Ngjyrat 
  2. Dizajnin
  3. Cilësinë e materialeve
  4. Prakticitetin që një sezon si vera kërkon.

Për mobilimin e të gjithë shtëpisë tuaj ju ftojmë në Prestige Home Center për të parë më shumë nga paketat e mobilimit për shtëpitë e plazhit.

Casal e Gjeni pranë Prestige Home Center në adresën: 

Qendra Prestige Home Albania (Autostrada Tiranë-Durrës Vora 1032 AL, Km. 12, Vorë)

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.