Mobilje Moderne ne Shitje

Si të Blejmë Mobiljet Perfekte për Shtëpi

Mobiljet janë një produkt funksional dhe përdoren për zgjidhjen e problemeve që lidhen me mënyrën se si funksionon shtëpia juaj. E sigurt është që ju dëshironi të blini mobilje që përshtaten, mbështesin dhe përmirësojnë sitilin tuaj të jetesës.

 Nëse jeni i ri në blerjen e mobiljeve ose mobiljeve që keni ju ka kaluar koha, këtu janë disa sugjerime si të blini mobiljet perfekte për shtëpi: 

Përcaktoni Nevojat Tuaja

Është e rëndësishme të përcaktoni nevojat tuaja përpara se të blini mobilje.

Së bashku me nevojat tuaja, ka edhe kufizime të cilat mund të lidhen me hapësirën, buxhetin ose ndonjë nevojë tjetër të veçantë. Njohja e nevojave dhe kufizimeve tuaja për mobilje mund t’ju ndihmojë të eksploroni më mirë mundësitë e arredimit. Në showromin më të madh me mobilje në shitje në Shqipëri pranë Prestige Home Center do të gjeni gamën më të gjerë të mobiljeve të cilat do ti përshtaten cdo kërkese, stili arredimi dhe buxheti.

Gjeni Stilin Tuaj

Të dini se si të gjeni stilin tuaj do t’ju ndihmojë të blini mobilje që janë vërtet tuajat.

Mobiljet që janë në përputhje me stilin tuaj ose e plotësojnë atë me sukses e bëjnë ambientin jo vetëm komod, por edhe më tërheqës.

Të pasurit e një ideje për stilin tuaj ju jep gjithashtu fleksibilitet më të madh. Ju mund të lidhni pjesë në dukje të ndryshme për të krijuar hapësira vërtet unike dhe personale. Ju gjithashtu mund të gjeni orendi të tjera që plotësojnë mobiljet tuaja në një mënyrë të personalizuar.

 

Zgjidhni  Mobilje në Shitje Miqësore me Mjedisin

Me rritjen e ndërgjegjësimit për gjendjen e vështirë të planetit tonë, për Prestige Home Center është e rëndësishme të sjellë brande që sjellin mobilje në shitje që janë miqësore me mjedisin. Ato janë një investim më i mirë pasi jo vetëm rrisin cilësinë e jetës por zgjasin për më shumë vite.

Merrni Parasysh Cilësinë e Punimit

Cilësia është e rëndësishme për çdo blerës të zgjuar të mobiljeve.Dy divane mund të duken pothuajse identike, por cilësia e punimit dhe çmimi bën diferencën. Cilësia e punimit përcakton:

  •  Sa kohë do të zgjasin mobiljet tuaja pasi t’i blini.
  •  Sa gjatë do të jenë në gjendje të ruajnë pamjen e tyre.
  •  Nivelin e rehatisë që mund të prisni të merrni nga pjesët tuaja.

Shikoni për Mobilje në Shitje prej Druri

 Mobiljet prej druri shtojnë ngrohtësi, bukuri dhe funksionalitet në çdo hapësirë. Mobile në shitje prej druri mund të gjeni pafund në çdo stil që ju pëlqen, por cilësia është ajo që e dallon.

Si mund të dalloni mobiljet prej druri me cilësi të lartë nga pjesa tjetër, kur ka një larmi kaq të madhe në treg? Kontrolloni për veçori të tilla si qëndrueshmëria dhe nëse dyert dhe sirtarët janë rreshtuar siç duhet. Sirtarët duhet të hapen dhe mbyllen pa probleme. Kontrolloni përfundimin duke kaluar dorën mbi mobilje për të ndjerë çdo papërsosmëri ose defekt. Druri duhet të ndihet i qetë dhe i këndshëm në prekje.

Një vend i sigurtë për të gjetur mobilje në shitje prej druri të cilësisë së lartë është Prestige Home Center. 


Njihuni me Vetitë e Tekstileve

Shumica e divaneve zgjidhen sipas mënyrës se si duket dhe ndihet tekstili. Përvec ndjesisë merrni parasysh dhe se sa kujdes mund të ketë nevojë lloji i materialit të zgjedhur. Për shembull, mëndafshi duket i mrekullueshëm, por nuk do të jetë në gjendje të ruajë pamjen e tij nëse e vendosni afër një dritareje me diell. Zgjidhni një fibër që jo vetëm duket mirë, por që përshtatet mirë në ambientin tuaj.

Për mobilje në shitje nga brandet më të mira në botë shkoni në Prestige Home Center. Tendencat më të fundit zë mobiljeve, cilësinë më të mire, brandet më të njohura dhe dizenjot më unike i gjeni aty. Transporti i garantuar dhe mundësi të ndryshme pagese. 

Vizitoni Showromet e Prestige Home Center:

 –Qendra Prestige Home Albania (Autostrada Tiranë-Durrës Vora 1032 AL, Km. 12, Vorë)

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.