Prezenca në rritje e stilit industrial në dizajn!

Përfytyro një magazinë. Perfytyro një dysheme të shtruar me parket, mure me tulla e dala në pah, dhe aksesorët e metalit të ekspozuara në hapësira. Tani, pëfytyro ta konvertosh këtë në një zyrë apo një apartament. Kjo mund të duket si një ide e çmendur në fillim. Por sot ka një emër shumë të bukur …

Prezenca në rritje e stilit industrial në dizajn! Read More »