Ecolight - Prestige Home

Tani në Prestige Home ndriçuesit Ecolight

Sektori i ndriçimit në Prestige Home plotësohet me dyqanin më të ri Ecolight

Ecolight sjell inovacion në sektorin e ndriçimit duke sjellë produkte unike me cilësi të lartë dhe konsum minimal të energjisë.

Llampat ekonomike, ndriçuesit dekorativ, panelet Led, ndriçuesit e jashtëm, klasikë apo smart janë të pështatshëm për çdo ambient tuajin.

Llampat eko kanë jetëgjatësi 10 herë më të gjatë, konsumojnë vetëm 25% të energjisë në krahasim me llojet e tjera të llampave.

Seria e ndriçuesve të Ecolight është vërtetë e veçantë me dizajne unike. Një ndriçues ecolight është përfundimisht detaji kryesor në një ambient. Ndriçuesit e varur si ato të stilit minimalist apo luxury janë modernë të një stili të veçantë, trendi dhe shumë ekonomike.

Tanimë, të gjithë mund të blejnë produktet e Ecolight pranë Prestige Home.

Çmime fantastike, produkte unike, dritë cilësore, konsum minimal të energjisë.

Një alternativë Eco-friendly për klimën, shoqërinë, biznesin.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.