EVENTI I "GRANDA OPENING"

GRANDA OPENING "FOTO"

EVENTI I ARKITEKTEVE

ARKITEKTET "FOTO"

“Për herë të parë në Shqipëri, ikonat botërore të luksit dhe cilësisë së lartë, në linjat e produkteve HOME dhe Interior Design, tashmë në një qendër të vetme:

  • Pierre Cardin Home
  • Eglo
  • Magniflex
  • Aran Cucine
  • TEKA
  • Miele

dhe emra të tjerë, pionerë në industri dhe design. Deri në 30% ulje në të gjitha showroom-et.                                                                                                  PRESTIGE HOME – E gjithë shtëpia juaj 😉 “