Prestige Home

Eventet

5 vjet Prestige Home Center

5 Vjet dedikuar shtëpisë së ëndrrave

Një ndër eventet më madhështore të qendrës Prestige Home ishte eventi me të ftuar special nga bota e televizionit, artit, influencës apo arkitektë dhe sipërmarrës nga studiot më të mëdha në Shqipëri. 5 Vjet dedikuar markave prestigjioze ndërkombëtare për shtëpinë apo biznesin, për arredimin e interior-it apo outdoor-it, në apartamentet apo vilat që ju na i keni besuar plotësisht. Eventi i realizuar në ambientet e jashtme të Prestige Home kishte më shumë se 500 të ftuar bashkëpunëtorë ndër vite. Në mbyllje të eventit u prezantua dhe faza e tretë e madhe e zgjerimit të qendrës ku pritet ti japë qendrës Prestige edhe titullin si qendra më e madhe e arredimit në rajon me mbi 30000 m2 hapësirë dhe mbi 100 marka ndërkombëtare.

4 Vite Prestige Home

Ditëlindja jonë e 4-t

Ditëlindja e 4-t e Prestige Home Center solli shumë surpriza dhe një atmosferë mbresëlënëse për të gjithë të pranishmit në mbrëmjen e 4 Qershorit. Instrumentisti i njohur Iljard Shaba, grupi legjendar Elita 5 dhe këngëtarja Xhensila Myrtezaj sollën energji, pozitivitet, muzikë të mirë për ta bërë këtë ditëlindje magjike dhe të paharrueshme. Më poshtë do të gjeni galerinë e fotove me momentet më të bukura me të ftuarit special dhe të gjithë të pranishmit.

Çdo të Enjte në Prestige Home

Personazhet Vizatimorë dhe shokët e tyre

Grand Opening Prestige Home

Eventi Grand Opening

Prestige Home

Eventi i Arkitektëve