Prestige Home

Prestige home

E gjithë shtëpia juaj

’Prestige Home Center është qendra më e madhe në rajon në sektorin e arredimit me mbi 70 marka ndërkombëtare. E gjithe shtepia juaj mund të arredohet nga A-ZH në një vend të vetëm. Më poshtë mund të aksesoni disa nga markat më kryesore që mund të gjeni dedikuar shtëpisë apo arredimit të biznesit tuaj

prestige home

Prestige Home është e fokusuar për të ofruar gjithçka për shtëpinë, zyrat dhe ambjentet e tjera të banimit apo punës. Ne kemi kombinuar markat të cilat sjellin produktet dhe shërbimet që përfshijnë dekorin, setet e arredimit, instalimet, ndriçimin, arredimin, paisjet e kuzhinës, paisjet elektrike, izolimin, letrat murale, panelet, aksesorë të tjerë elektrikë dhe të teknologjive të përdorimit në ambjente, ngrohjes, dyshekët, aksesorët e dhomave dhe hapësirave të ndryshme.

70+

MARKA PRESTIGJOZE

Arredimi

GJITHÇKA PËR SHTËPINË

ZGJEDHJA JUAJ MË E MIRË

E gjithë shtëpia juaj fillon këtu!