Prestige Home

E gjithë shtëpia juaj

0 +
MARKA PRESTIGJIOZE
0
METRA KATRORË
0 +
VENDE PARKIMI
0 +
VIZITORË NË DITË

DYQANET

ZBULONI KATEGORITË

Bli gjithçka për shtëpinë apo biznesin duke filluar nga çmimet e përballueshme e deri tek produktet premium

TË GJITHA NË NJË VEND TË VETËM

Wi-fi
Kënd lojërash
Karikim i Makinave
Gjithcka për shtëpine
Restorante
ATM
Free Parking
Exchange

PRESTIGE HOME

Prestige Home

Prestige Home Center është qendra më e madhe në rajon në profilin e arredimit me mbi 70 marka dedikuar arredimit te brendshëm dhe outdoor për apartamente, vila apo hoteleri.  Markat ndërkombëtare dhe prestigjioze si dhe bashkëpunimi i gjërë me arkitektët janë arsyet pse Prestige Home Center është zgjedhja e parë për Shqipërinë dhe rajonin. Me koleksionin e tij autentik dhe dyqanet e mëdha dhe të ndryshme, Prestige Home Center ofron një përvojë blerjeje që do t’ju bëjë të ktheheni për më shumë dhe në vazhdimësi.

TOUR

EJA NË QENDËR

Skano, dhe zbulo si të vish në qendër

KTHEHU NË KRYE TË FAQES