Prestige Home

Vivida

Vivida është showroomi i mobiljeve me koncept Italian dhe fokusin e saj e ka në arredimin e ambienteve të brëndshme si sallonet, kuzhinat apo dhomat e gjumit. Koncepti që ofron Vivida është ai I bashkëpunimit ngushtë me klientin apo architektët për të sjellë dizajnin, copat, ngjyrat apo madhësitë sipas kërkesave të klientëve me një kohë rekord realizimi prej maximum 14 ditë nga koha e porosisë. Sjellim ngjyrat dhe modelet më të reja të mobiljeve në mënyrë që ambientet tuaja të jenë më të gjalla dhe plot jetë. Vivida – Jetoje shtëpinë.