Prestige Home

Arch Space

Prestige në sytë e një arkitekti

Zbuloni më shumë mbi tendencat e fundit në arredim nga markat ndërkombëtare prestigjioze që mund ti gjeni në Prestige Home Center. Angazhohu me ne për cdo ide apo projekt për apartamentin, vilën dhe biznesin për të parë nga më shumë se 80 marka premium për arredimin dhe për të bërë më të mirën për klientin.

Bashkëpunimet me arkitektët

Zbuloni disa nga bashkëpunimet tona me arkitekt dhe frymëzohuni për të arreduar ambjentin tuaj me ne.

Apartamente
Zbuloni apartamentet e arreduara në Prestige Home.
Vila
Vila juaj merr tjetër pamje me Prestige Home.
Biznese
Jepini biznesit tuaj një pamje luksi dhe komoditeti.

Review nga arkitekt

"Markat që gjej në Prestige Home Center janë portofolio më i mirë për klientët e mij. Cilësia premium dhe garancia e produktit i jep besueshmëri edhe punës tonë e cila synon të jetë afatgjatë."
Studio Infinite
“Projektet tona kanë të bëjnë me vilat dhe klientët të cilët kërkojnë perfeksionin në detajin më të vogël. Prestige Home Center më ka dhënë mundësinë që ti kem të gjitha në një vend të vetëm nga A-Zh. Një vlerë e shtuar gjithashtu për projektet e mija janë edhe markat luxury të cilat janë zgjedhja e parë për klientët të cilët punoj.”
Interior Luxury
“Qendra Prestige Home , për ne arkitektët është kthyer në një shtëpi të madhe. Vendi i vetëm ku ne përzgjedhim çdo produkt për realizimin 100% të projekteve tona.”
Ark. Ejola Omeri

Anëtarësohu si arkitekt

Dërgoni të dhënat tuaja!