Prestige Home

Casal

Casal ekskluzivisht vetëm në Prestige Home, showroomi i mobiljeve moderne sjell çmime konkuruese në sektorin e mobilimit si askush tjetër. Me sloganin ‘Rehati në çmime, rehati në mobilje’ Casal synon të jetë marka e mobiljeve praktike, inovative, që ofron cilësi dhe rehati në arredim.