Prestige Home

Nill’s

NILL’S Furniture kompania prestigjioze e themeluar në vitin 1966 me një përvojë 55 vjeçare, operon në 50 shtete të bootës në sektorin e arredimit me mobilje cilësore, unike dhe luksoze. Nill’s nuk dizenjon vetëm produkte, por kujdeset për kërkesat e klientëve, vlerëson idetë e tyre dhe punon për të ndërtuar një të ardhme më të mirë.