Prestige Home

Biçaku Stone

Lider në fushën e prodhimit të bangove me quartz të derdhur. Bicaku Stone ofron një gamë të gjerë bangosh një trup bashkë me lavapjatën si dhe bangove, lavamaneve me solid surface (corian).

Kuzhina higjenike dhe plot stil nga Bicaku Stone.