Prestige Home

Çilek

Çilek është kompania bashkëkohore në sektorin e arredimit të dhomave të fëmijëve me lokacion në 5 kontinente dhe 71 shtete. Dhoma gjumi, mobilje, dysheke, biankeri për krevate dhe dyshekë, aksesorë për bebe, fëmije dhe të rinj. Çilek krijon produkte funksionale, estetike e mbi të gjitha të sigurta për vogëlushët dhe të rinjtë.