Prestige Home

Inner

Inner Home është showroom-i më i ri i tekstilit në Shqipëri .Markat më të njohura Marie Claire & Polo Club eksuluzivisht në shtëpinë tuaj me qendrueshmëri dhe butësi maksimale. Komforti dhe rehatia e duhur vetëm në Inner Home Textile! Është koha të provosh ndryshimin për shtëpinë tënde. Autenticiteti i pasur dhe eleganca e përjetshme na diferencon.