Prestige Home

Dulcigno

Dulcigno Doors vjen për t’ju ofruar klientëve kualitetin më të lartë dhe dizajnin e përkryer të dyerëve të brendshme. Përvoja jonë na ka dhënë mundësinë të identifikojmë furnizuesit më të mirë në treg për bazën materiale, si element kyç në garancinë e cilësisë më të lartë që ne ofrojmë. Departamenti i prodhimit ku kombinohen mjeshtërat tanë dhe përdorimi i makinerive më të fundit lejon aplikimin e teknologjisë CAD/CAM, falë të cilit procesi i prodhimit është i automatizuar, për të prodhuar dyer që i rezistojnë kohës, si në  cilësi ashtu edhe në dizajn. Ekipi jonë, i përbërë nga arkitekt dhe interior designer, sjell dizajnet dhe trendet më të reja, duke realizuar kështu çdo ide të klientëve tanë.