Prestige Home

Pierre Cardin Home

Pierre Cardin është kompania më e madhe ekskluzive e tapetave dhe sixhadeve artizanale unike në Shqipëri dhe më gjerë. Ndër të tjera Pierre Cardin ka marrë ekskluzivitetin e emrave ndërkombëtar brenda industrisë së arredimit të ambienteve dhe linjave interior design nga e gjithë bota. Çdo mobilje dhe produkt i Pierre Cardin vjen me një standard të vërtetuar të cilësisë si rezultat i materialit elitar dhe teknologjive më të fundit të prodhimit të tyre. Pierre Cardin Home është bota magjike e klasit që ofron çdo ditë tendencat më të fundit të modës në industrinë e arredimit.