Prestige Home

Dorelan

Dorelan prodhon dyshekë, shtretër, bazamente krevatesh, jastëkë dhe aksesorë mobilimi. Gama e tij përfshin gjithashtu koleksione për profilin e hotelierëve, kompanitë e lundrimit dhe sportin. Me 200 punonjës dhe mbi 2000 dyqane në Itali dhe në botë, Dorelan po zgjerohet gjithnjë e më shumë përtej oqeanit, me sigurinë e qëndrueshme dhe të palëkundur të vazhdimit të prodhimit aty ku filloi ëndrra e madhe e Diano dhe Pietro Paolo.