Prestige Home

Falomo

Dyshekë, jastëkë dhe rrjeta. 100% Prodhuar në Itali.

Misioni ynë ka qenë promovimi i kulturës së “Sano Dormire” për mbi 60 vjet, duke krijuar dyshekë, jastëkë dhe bazamente dyshekësh cilësorë. 100% Prodhuar në Itali.
Zbuloni llojet e dyshekëve që ne prodhojmë: dyshekë memorie dhe susta, dyshekë memorie, dyshekë me susta të pavarura, dyshekë acquatech, dyshekë latex, dyshekë soje, dyshekë pranveror dhe dyshekë për fëmijë. Për të plotësuar gamën e produkteve ne bëjmë jastëkë memorie dhe jastëkë latex, rrjeta të motorizuara dhe të fiksuara prej metali dhe druri.