Prestige Home

Aran Cucine

Aran Cucine Albania, përfaqësuesi ekskluziv i ARAN Cucine, prodhuesi kryesor italian i kabineteve moderne të kuzhinës. Kompania Aran Cucine ka prodhuar kuzhina në Itali që nga viti 1962 dhe është angazhuar të sigurojë produkte me cilësi maksimale. Të gjitha kuzhinat prodhohen duke përdorur proceset më të avancuara teknologjikisht dhe miqësore me mjedisin nga materiale etike të riciklueshme. Vizioni i kompanisë është që kuzhina Aran të sjellë momente lumturie në të gjitha shtëpitë e botës. Të zotërosh një kuzhinë Aran do të thotë të kesh një pjesë të historisë së dizajnit Italian në shtëpinë tënde.