Prestige Home

Doimo Salotti

Doimo Salotti marka italiane e mobiljeve me mbi 50 vite eksperiencë në industrinë e arredimit. Një nga prodhuesit më të mëdhenjë të kolltuqeve, këndeve, dhe aksesorëve të dhomave të ndenjes në material lëkure ose tekstile. Një nga markat që prodhon linja elegante,të rafinuara në çdo detaj duke ndjekur trendet më moderne të të jetuarit. Çdo prodhim i Doimo Salottit përmbush të gjitha kërkesat për komfort dhe jetëgjatësi maksimale.