Prestige Home

Zebrano

Zebrano është ofruesi lider në dizajn, këshillim dhe zgjidhjet unike në projektet e arredimit. Me eksperiencë teknike mbi 30 vite, të kombinuara me teknologjinë ky brand krijon projektet e duhura për hoteleri, apartamente, hapësira tregtare apo institucione dhe komplekse rezidenciale.Me një studio të klasit botëror të dizajnit dhe inxhinierisë e bejnë ZEBRANO zgjedhjen e parë për konceptimin dhe zbatimin e projekteve preztigjoze.