Prestige Home

Tendencat e Rinovimit të Shtëpive në 2023

Jemi në vitin 2023 dhe ka disa faktorë që do të ndikojnë në tendencat e rinovimit të shtëpive këtë vit. Për shembull, pandemia ndryshoi mënyrën se si ne punojmë dhe kalojmë kohën në shtëpi dhe këto ndryshime reflektohen në rinovimet që mund ti bëjmë shtëpisë këtë vit. Së bashku me një rritje të kostove materiale dhe cmime të larta banesash, ekspertët parashikojnë se rinovimet e fokusuara në rritjen e rehatisë dhe funksionalitetit në shtëpi do të jenë të mëdha. 

 Pra, duke pasur parasysh këta faktorë, çfarë mund të presim të shohim kur bëhet fjalë për tendencat e rinovimit të shtëpive?

Lexoni këtu disa nga tendencat e rinovimit të shtëpive që do të zotërojnë vitin 2023.

Ambient Pune Brenda Shtëpisë

Gjithnjë e më shumë njerëz punojnë rregullisht nga shtëpia ndaj ekspertët presin që rinovimet e ambienteve të punës brenda shtëpisë të jenë të mëdha në vitin 2023. Kjo mund të përfshijë çdo gjë nga ndërtimi i një hapësire të dedikuar për zyra në shtëpi deri tek përmirësimi i një hapësire pune ekzistuese për ta bërë atë më të rehatshme dhe funksionale. Mobiljet më cilësore, ergonomike, dhe dizajne të veçanta të brandeve më të mira të mobiljeve i gjeni në Prestige Home Center, qendra e parë në Shqipëri dedikuar linjave interior design, home dhe office.

Rinovimi i Eksterioreve të Shtëpisë

Me kalimin e më shumë kohe në shtëpi, pronarët e shtëpive po kërkojnë të maksimizojnë hapësirën e banueshme kudo që të jetë e mundur, duke përfshirë edhe ambientin e jashtëm. Projektet e rinovimit për verandat, oborret dhe kopshtet do të zënë vend në vitin 2023 pasi çdokush kërkon të krijojë hapësira të rehatshme dhe funksionale të jetesës në natyrë. Kjo mund të përfshijë instalimin e kuzhinave në natyrë dhe zonave argëtuese. 

Rritje e Efikasitetit të Energjisë

Me promovimin e paneleve diellore vitin e fundit të gjithë ne kemi marë një nxitje shtesë për të bërë përmirësime me efikasitet. Me instalimin e paneleve diellore presim të shohim një ndryshim të madh drejt energjisë diellore në vitin 2023. Një nga avantazhet e rritjes së efikasitetit të energjisë janë faturat më të ulëta të enerigjisë. Pra është një investim shumë i mirë në kohë.

Futja e sistemeve HVAC është një mënyrë tjetër që pronarët e shtëpive do t’i bëjnë shtëpitë e tyre më efikase në energji në vitin 2023. Përveç kësaj, gjëra të tilla si shtimi izolimit, adoptimi i energjisë diellore dhe instalimi i pajisjeve me efikasitet të energjisë do të jënë në trend.

Rinovime të Tjera

Kuzhinat dhe banjat janë zona me përdorim të lartë të shtëpisë dhe me një fokus në rritje në rinovimet praktike dhe funksionale që priten në vitin 2023.

Prisni të shihni projekte si përditësimi i kabineteve të kuzhinës, ndërrimi i tavaneve, shtimi i pajisjeve të ndriçimit, ndërrimi i rubinetave dhe zëvendësimi i pajisjeve të vjetra me pajisje inteligjente etj.

Për çdo lloj rinovimi që do të keni nevojë, si mobilje, dyer, parkete, dhoma gjumi, dyshekë, kabinete, projekte të jashtme apo të brendshme besojani projektin tuaj Prestige Home Center. Nuk keni përse të shkoni në vende të ndryshme dhe rinovimi juaj të vonohet pafundësisht. Në Prestige Home Center do ti gjeni të gjitha në një vend të vetëm.