Prestige Home

Home Decor Trends Spring 2023

Pranvera është një periudhë rinovimi. Pamja jonë, shtëpia, garderoba, kompiuteri, makina gjithçka kërkon një rifreskim në këtë stinë. Le të ndalemi pak tek Interior dizajni i shtëpisë. Ndryshoni pamjen dhe ndjesinë e shtëpisë tuaj këtë pranverë. Detajet e dekorit për shtëpi këtë pranverë mund të jetë aq i thjeshtë sa një vazo me tulipanë në …

5 Tips for Creating a Relaxing Exterior

Qëndrimi në shtëpi dhe shijimi i të gjithë ambienteve të saj është prioriteti kryesor për çdo brand mobiljesh që do të gjeni në Prestige Home Center. Sot do të ndalemi tek exterioret e shtëpisë. Hapësirat e jashtme si verandat, oborret dhe taracat konsiderohen nga arkitektët si një zgjatim i shtëpisë, pavarësisht nëse përdoren si një …

Home Renovation Trends in 2023

Qëndrimi në shtëpi dhe shijimi i të gjithë ambienteve të saj është prioriteti kryesor për çdo brand mobiljesh që do të gjeni në Prestige Home Center. Sot do të ndalemi tek exterioret e shtëpisë. Hapësirat e jashtme si verandat, oborret dhe taracat konsiderohen nga arkitektët si një zgjatim i shtëpisë, pavarësisht nëse përdoren si një …

Home Furniture That You Can Buy With Discounts

Projekti i rinovimit të shtëpisë, një rifreskim pranveror, zgjedhja e disa aksesorëve të rinj të dekorit, ose arredimi i një ambienti nga fillimi është impenjativ. Gjetja e gjërave thelbësore të shtëpisë që jo vetëm i përshtaten stilit tuaj, por që kanë çmime të arsyeshme mund të jetë e vështirë. Divanet, dhomat e gjumit, ndriçimi apo …

Tips for Creating the Perfect Child’s Bedroom

Si duket dhoma e gjumit perfekte për fëmijë? Një gjë është e sigurt, dhoma e gjumit perfekte duhet të jetë lehtësisht e ndryshueshme, pasi me rritjen e fëmijës ndryshojnë gustot dhe nevojat e tij. Ja disa këshilla për të dizajnuar dhomën e gjumit perfekte për fëmijë me mobilje Çilek Albania. 1. Mobilje të Reja, një …