Prestige Home

Mobiljet e Shtëpisë që Mund t’i Blini me Ulje

Projekti i rinovimit të shtëpisë, një rifreskim pranveror, zgjedhja e disa aksesorëve të rinj të dekorit, ose arredimi i një ambienti nga fillimi është impenjativ. Gjetja e gjërave thelbësore të shtëpisë që jo vetëm i përshtaten stilit tuaj, por që kanë çmime të arsyeshme mund të jetë e vështirë. Divanet, dhomat e gjumit, ndriçimi apo …

Tendencat e Rinovimit të Shtëpive në 2023

Qëndrimi në shtëpi dhe shijimi i të gjithë ambienteve të saj është prioriteti kryesor për çdo brand mobiljesh që do të gjeni në Prestige Home Center. Sot do të ndalemi tek exterioret e shtëpisë. Hapësirat e jashtme si verandat, oborret dhe taracat konsiderohen nga arkitektët si një zgjatim i shtëpisë, pavarësisht nëse përdoren si një …

5 Këshilla për Krijimin e një Exteriori Relaksues

Qëndrimi në shtëpi dhe shijimi i të gjithë ambienteve të saj është prioriteti kryesor për çdo brand mobiljesh që do të gjeni në Prestige Home Center. Sot do të ndalemi tek exterioret e shtëpisë. Hapësirat e jashtme si verandat, oborret dhe taracat konsiderohen nga arkitektët si një zgjatim i shtëpisë, pavarësisht nëse përdoren si një …

Dekor për Shtëpi Trendet Pranverë 2023

Pranvera është një periudhë rinovimi. Pamja jonë, shtëpia, garderoba, kompiuteri, makina gjithçka kërkon një rifreskim në këtë stinë. Le të ndalemi pak tek Interior dizajni i shtëpisë. Ndryshoni pamjen dhe ndjesinë e shtëpisë tuaj këtë pranverë. Detajet e dekorit për shtëpi këtë pranverë mund të jetë aq i thjeshtë sa një vazo me tulipanë në …